De mode wordt aangepast op jou, en niet andersom!

Zo hebben "zij" het ervaren..

" Samen mijn vriendinnen hebben we " DE WORKSHOP "combineren kun je leren " mogen volgen bij   JENFIE. Vooraf had ik niet echt verwachtingen maar was wel erg benieuwd met welk advies ik naar huis zou gaan en of ik er daadwerkelijk wat aan zou hebben. Verwachtingen zijn oprecht overtroffen want het was een ontzettend nuttig en gezellige workshop. Advies over mijn meegebrachte miskopen gekregen, op zoek gegaan naar persoonlijke stijl en kleuren, en een mood board gemaakt. Superleuk dat we ook nog een persoonlijke stijlgids meekregen, met daarop mijn persoonlijke stijl en tinten. Zo heb ik het altijd bij de hand :)

Het is echt een dikke aanrader en gezellig om deze workshop te boeken! Een gelegenheid om gezellig te kletsen, advies te krijgen en vragen te stellen. En je zult je echt verbazen met welke inspiratie en nieuwe ideeën je weer naar huis gaat. . Kortom, echt supertof om een keer gedaan te hebben en ik wens iedereen heel veel plezier die een workshop bij JENFIE gaat volgen!

Lieke Brabander - 21 jaar - student Bedrijfskunde.

ONTDEK JE STIJL & KAST " is de sessie die ik heb gekregen voor mijn verjaardag. Jennifer heeft me echt uitgedaagd om eens uit m'n comfortzone te stappen en iets anders te proberen. Maar dan wel zo dat het past bij wie je bent, dat voelt heel prettig. Ook had ik de aanvulling om samen te shoppen, maar door corona werd dit een online shop sessie, wat eigenlijk heel fijn was! Zo kon ik alle nieuwe items thuis passen en direct weer combineren met mijn garderobe :) Zo had ik meteen een compleet beeld. Jennifer werkt heel respectvol en stelt je helemaal op je gemak. Ik vind het zo mooi om te zien wat voor een talent ze heeft, ze weet precies de items uit te zoeken die perfect passend zijn bij mijn stijl en waar ik me prettig in voel als persoon. dat is toch waar het om gaat :) Ik ben superblij en mega tevreden met het resultaat. Ik heb nu eindelijk de kast die bij me past, keuze uit diverse items met hele mooie stoffen. Ik kan het iedereen aanraden! Jenf, bedankt voor deze leerzame, fijne en gezellige ervaring!

Esther van Olderen - 45 jaar - Business Developement manager.HI, ik heb de sessie " ONTDEK JE KAST " van JENFIE mogen beleven. Ik heb deze sessie als SUPER mogen ervaren, professioneel opgezet, vorm gegeven en het was ook gewoon heel gezellig! 

Het is fantastisch hoe veel inzichten en eye openers dit me heeft gegeven, nooit verwacht! Ik zou het aan werkelijk aan mijn vriendinnen aanbevelen, inclusief mn eigen moeder :) Het was zo compleet. Zo fijn hoe Jennifer het overzicht weet te houden, en de manier van benaderd is ook heel fijn. Met respect voor de persoon en de kast, zónder dwingende mening of oordelen. Maar mét een indrukwekkende creativiteit en een heerlijke bak enthousiastme. Super bedankt

Lenneke Meijer - 41 jaar- Makelaar/woning presentatrice.

Lieve Jennifer, Samen met jou mijn kast opruimen tijdens een sessie "ONTDEK JE KAST" misschien wel één van de beste dingen die ik ooit heb gedaan! Je weet, ik had zo'n kast waarin veel kleding lag die ik niet droeg, maar ook niet weg deed. Jenf, je bent een superleuk mens, wat was het gezellig! Je bent stiekem ook een beetje streng, wat voor mij heel fijn was om naast me te hebben met opruimen :) Ik kijk nu iedere dag in een kast die bij mij past. Dat geeft zo veel plezier en voldoening. Jouw tips over kledingstijl en keuze zijn heel helpend en inspirerend. Ik ben er iedere dag blij mee!

Roelie van den Bosch- 42 jaar - Directrice/initiatiefnemer dagbestedingsorganisatie.

E-mailen
Instagram