Voor mij begint het altijd bij jou.

Wie ben jij, wat is je verlangen en wat wil je uitstralen?

Ik kijk naar jou in z'n geheel. Wat is je persoonlijkheid, waar wordt je blij van, wat zijn je fysieke kenmerken en hoe ziet jouw leven en misschien wel je business eruit? Ik wil je graag leren kennen om tot een compleet passend en persoonlijk stijlplan te komen.
Zo creëren we samen een kast die écht bij jou past! 
Of het nu voor je vrije tijd, werk, of een speciale gelegenheid is.. Ik coach jou heel graag om jou die stijl te laten dragen waar je zo naar verlangt. Wat houdt je tegen om je te kleden zoals je eigenlijk zou willen? Welke mindf*cks staan er in de weg om de mooiste versie van jezelf te laten zien, dat je aantrekt wat jij wilt zodat je gaat stralen!?

Als je snapt en voelt hoe je jezelf kunt laten zien, dan straal je dit uit! Dat maakt je aantrekkelijk voor de mensen om je heen, en ben jij ineens die bron van inspiratie voor anderen :) 

 

Wat ik verder nog kan vertellen...

  • Ik geef een eerlijk en positief advies, en daar hoort lachen hoort er zeker bij  :)
  • Natuurlijk vind ik het leuk om de trends te volgen maar in mijn advies kijk ik naar wie jij bent. We gaan op basis van jouw persoonlijkheid op zoek naar jouw eigen (tijdloze) stijl. Zien wie jij bent, dat is mijn doel!
  • Misschien is het goed om te weten dat een mega uitgebreid kleuradvies bij mij niet aan de orde is. Ik geloof namelijk niet in bepaalde kleurtypes. Je haar en je huid veranderen je leven lang, en daarbij kun je elke kleur passend maken als je dat wil. Het zit hem namelijk in het vinden van de juiste tint, de materiaalkeuze en het contrast dat je wel of niet toepast.
  • Ik kom graag bij jou thuis.
  • Houd er rekening mee dat je vooraf huiswerk krijgt :) Denk aan het maken van een mood board, en misschien wat voorwerk aan je kast.. (lees; opruim sessie)

Straal uit wie je van binnen bent!

 

En.. ben je er klaar voor om voor eens en voor altijd jouw eigen stijl te ontdekken, te ontwikkelen of uit te breiden? Kijk je er naar uit om elke dag met het YEAH gevoel de deur uit te lopen, gedag te zeggen tegen je miskopen, en dus doei stof happende items!  

 YES, boeken maar! 


Wil je eerst weten wie ik ben voordat je samen met aan de slag gaat? Heel verstandig! Persoonlijk advies is erg persoonlijk, dus best prettig als je die match voelt. Lees HIER meer over mij. Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen en je te kunnen helpen waar nodig.


Twijfel je? IK DENK GRAAG MET JE MEE!

 OEF.. Hier wil ik meer van weten!  

E-mailen
Instagram