Een lach is een simpele manier
 om er mooier uit te zien.

Hi, ik ben Jennifer Willemsen, noem me maar Jenf. Ik ben 36 jaar en woon met mijn man Patrick, en onze twee heerlijke kids Guusje (m) & Jip (J) in Veenendaal. We houden van biertjes en wijntjes, gezellige muziekjes, kringloopwinkels, dus interieur met een verhaal en zijn dol op de kust!

Sinds 3 jaar ben ik stijlcoach, ik doe dit met veel liefde en passie. Ik leef mijn missie en mijn droom, maar dat is niet altijd zo geweest.. Als ik terugkijk dan paste ik mijzelf en mijn kledingstijl "onbewust" aan op wat mensen van  me verwachten. Je wil erbij horen en een soort van geaccepteerd worden. Maar ik voelde mij anders. Ik pas niet in een modehokje en ben een enorm gevoelsmens.

Als je je  bewust bent van de kracht van kleding. Bewust van wat de juiste outfit doet voor je humeur, je zelfvertrouwen en dus voor je power, dan geeft het je zo veel duidelijkheid en houvast!

Vroeger als puber kreeg ik kleedgeld had verschillende bijbaantjes, maar sparen HO MAAR! Écht al mijn geld ging op aan kleding..  Nadat ik de opleiding tot All-round Hairstylist en een visagie opleiding in Amsterdam had afgerond mocht ik aan het werk, de grote mensenwereld in. Ik heb een aantal jaren ervaring mogen opdoen in een schoonheidsinstituut. In 2004 heb ik samen met mijn mam de stap genomen en zijn we in Veenendaal een conceptstore begonnen, fashion & hairstyling onder één dak. Dat was zo tof en bijzonder.

Na bijna 20 jaar knippen en het runnen van mijn salon begon het te kriebelen en kreeg ik zin in iets nieuws. Ik speelde al wel eens met de gedachten om stijlcoach te worden.

De onzekerheid bij zo veel vrouwenniet weten wat ze aan moeten en waar ze op zouden kunnen letten. dat zette mij aan het denken.

Maar al snel kwamen er allerlei gedachten voorbij: daar ben ik toch niet het type voor, of dat verwachten ze niet van mij. Eigenlijk alleen maar mindf*cks die mij tegenhielden. Het duurde even maar.. Mijn verlangen naar meer creativiteit en diepgang werden steeds groter. De combinatie van mijn wensen, ervaringen en kwaliteiten hebben mij toch gebracht bij de opleiding tot kledingcoach. Deze heb ik in 2018 succesvol afgerond :)

Ondertussen heb ik afscheid durven nemen van mijn salon. Omdat ik “eindelijk” het lef had gevonden de beslissing te nemen en mijn passie te volgen. Als ik terugkijk, ook op de periode van onze store, is er zo veel te leren in de wereld van combineren! Weten wat je mooie punten zijn, en dus meer kennis innen over je eigen mooie fysieke jij! Durven en dus doen, meer uit je comfortzone.. Je mag STRALEN!

En nu.. ik heb gewoon al tientallen vrouwen mogen helpen met de vraag “Wat trek ik aan? " en eerlijk, de veranderingen in zo’n proces zijn enorm! 

Het (her)ontdekken van je eigen stijl, leren combineren, een kast creëren die écht bij jou past, lol in het shoppen met als doel dat jij elke dag als de allerbeste versie van jezelf de deur uit gaat.

Tuurlijk zijn er belangrijkere dingen in het leven dan kleding. Maar.. de juiste outfit kan je dag hélemaal maken, je uitstraling verbeteren en daar staat je zelfvertrouwen weer om de hoek. Hoe fijn is dat?! 

In het verleden ben ik zelf een ware shop aholic geweest. En dan, dan heb je een kast vol toffe items, maar wel nog steeds het onterechte idee dat je niets hebt om aan te trekken. Stof happende items overal en het overzicht was ver te zoeken. Herkenbaar? Nu ben ik een enorm gevoelsmens en kreeg ik ineens de ingeving (voelde het aan alle vezels in mijn lijf) ik wil bewuster mijn aankopen doen. Het gevoel van meer, groter, beter, moeten, willen hebben. Alsof het nooit genoeg of oké is. Een nieuwe fase in mijn leven. Je kunt met minder ook gewoon happy (misschien wel happier) zijn.

Trouw blijven aan je persoonlijke stijl en alleen items aanschaffen die echt een aanvulling voor je zijn i.p.v. een opvulling!  

Dat is dé sleutel tot rust in je hoofd en succes voor álles!

Ik heb sinds vorig jaar het vroege opstaan en de wereld van het mediteren helemaal ontdekt. Met mijn nuchtere blik, maar zeker ook de interesse voor de spirituele wereld, omschrijf ik mezelf als half nuchter & half spiritueel =). Ik start mijn dag met een meditatie, daarna even lekker stretchen (het lichaam wakker maken), een kop thee en BAM ik kan de hele wereld aan!

That's me! 

Voel je een match, en ben je toe aan dit stukje van jou persoonlijke ontwikkeling? Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te spreken en te helpen waar nodig.

 YES! Ik wil heel graag een afspraak maken! 

 

Liefs Jenf!


E-mailen
Instagram